Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
41 files van totaal 152 km

Gewonde bij botsing Westdorpe

Toegevoegd: 24-08-2015, 19.23 uur - Update: 25-08-2015, 10.17 uur
Door: Manfred Berrevoets

WESTDORPE - Bij een botsing op de Tractaatweg (N62) ter hoogte van Westdorpe is maandagavond één persoon gewond geraakt.

Rond 17.45 uur botste een Belgische vrachtwagenchauffeur (36) door nog onbekende oorzaak achterop een personenauto, welke werd bestuurd door een 40-jarige Belg. De botsing vond plaats ter hoogte van hectometerpaaltje 2,0. De Belgische bestuurder van de auto is ter controle naar het ziekenhuis gebracht omdat hij klaagde over lichte rugpijn. Hij kon zelfstandig uit de auto komen.

De personenauto is weggesleept door een bergingsbedrijf. De Antwerpse vrachtwagenchauffeur moest blazen maar had niet gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marinus (25-8-2015 om 09:35)
Verbaast me dat dit niet eerder en vaker is gebeurd. als het voor mij daar groen wordt kijk ik altijd of er over de Tractaatweg niets meer komt er word daar namelijk vaak en hard door rood gereden en toch zeker door vrachtwagens. voor mij is dit een zeer gevaarlijke weg ondanks dat er verkeerslichten staan.
Cerebrus (25-8-2015 om 07:48)
Als vrachtwagen botsen op een rijdende personenauto. Waar zijn die figuren mee bezig? En nee, dat geldt natuurlijk niet voor alle chauffeurs maar er zitten me toch een bumperklevers tussen.
Cookie-instellingen beheren