Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zeilboot slaat om, opvarenden te water

Toegevoegd: 26-08-2015, 14.32 uur - Update: 27-08-2015, 12.32 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Op het Veerse Meer is woensdag aan het begin van de middag een kleine zeilboot omgeslagen. De twee opvarenden zijn gered.

De boot, een zogeheten Polyvalk, sloeg rond 13.00 uur om tussen de stad Veere en jachthaven Oostwatering. De KNRM-reddingboot Oranje van het station in Veere werd opgeroepen om hulp te verlenen. De twee bemanningsleden van de polyvalk haalden een nat pak maar konden wel veilig aan wal worden gebracht.

Toen de KNRM arriveerde hadden andere watersporters al geholpen met het rechtop zetten van het bootje. De redders namen de bemanning aan boord om vervolgens het bootje langszij te nemen. Het werd vervolgens leeg gehoosd en naar de haven gebracht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren