Weerbericht:
Wisselvallig
Verkeersinformatie:
Geen files

Twee inbrekers op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 27-08-2015, 10.08 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Twee mannen die woensdagavond bij een woning aan de Edisonstraat in Terneuzen aan het inbreken waren zijn door de politie opgepakt. Het duo werd volgens de politie op heterdaad betrapt.

Alerte buurtbewoners waarschuwden rond 20.20 uur de politie. Er kwamen direct meerdere agenten ter plaatste. Die gingen vervolgens de woning binnen. De inbrekers probeerden zich nog te verstoppen maar uiteindelijk wisten de dienders de twee verdachten, een 25-jarige man uit Ede (Gelderland) en een 22-jarige man uit Arnhem, aan te houden.

Volgens de politie was het hele huis overhoop gehaald. Bij de woning stond een auto die vermoedelijk van een van de daders was. Deze is in beslaggenomen. De mannen zijn afgevoerd naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (27-8-2015 om 12:29)
Soms zijn deze bezoeken te relateren aan al die vrolijke berichten op social media waarin er aankondigingen van vakanties of actuele vakantiefoto's gedeeld worden. Deze gasten konden hoogstwaarschijnlijk het huis rustig overhoop halen omdat de terugvlucht van de bewoners nog ff op zich zou laten wachten. Ik haat die openlijkheid op de SM.
Tom (27-8-2015 om 11:34)
Goed opgelet door de buren en goed en alert gewerkt door de Zeeuwse politie! Hulde!
John (27-8-2015 om 10:54)
hadden de beide criminelen Arnhem en Ede Gld al leeggestolen? Regelmatig lees je de berichten dat de dieven uit alle delen van Nederland hier naar toe komen om Zeeland en ZeeuwsVlaanderen te 'bezoeken ' om hun crimineel geluk te beproeven. Zal ze tegenvallen na zo'n lange reis dat door oplettendheid van de Zeeuwse burger,zonder buit en auto naar huis en zullen eindigen voor de rechter in Middelburg.. Groeten uit Zeeland!
chuckles (27-8-2015 om 10:25)
dat waren dan vast bekenden als je daar het halve land voor wilt oversteken
Cookie-instellingen beheren