Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Vrouw mishandeld na aanrijding Hulst

Toegevoegd: 28-08-2015, 10.01 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Op de Nieuwe Zeedijk in Hulst is een 36-jarige vrouw uit Ossenisse mishandeld door een 53-jarige man uit Kloosterzande. Aanleiding voor de mishandeling was een aanrijding waarbij de verdachte met zijn zijspiegel het voertuig van het slachtoffer raakte.

Het voorval vond maandag rond 18.10 uur plaats maar is nu pas naar buiten gebracht. Het ongeluk gebeurde terwijl beiden voertuigen elkaar tegemoet reden op een smal weggedeelte. De beide bestuurders stopten na de botsing maar de verdachte gaf de vrouw na een woordenwisseling een vuistslag in het gezicht en trok aan haar haar en sleurde haar vervolgens daaraan over de grond. Vervolgens ging de verdachte er vandoor.

Het slachtoffer wist het kenteken te noteren en waarschuwde de politie. De man is vervolgens woensdagochtend om 7.45 uur op last van de officier van justitie buiten heterdaad aangehouden. Hij is donderdag na verhoor heengezonden met een dagvaarding.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P. (28-8-2015 om 14:08)
Die "meneer" zou in mijn geval maar beter kunnen emigreren.
rieneke (28-8-2015 om 13:01)
Wat een halve zool! flink aanpakken en alle lichamelijk en psychische schade laten betalen naast een fikse boete! Goed dat het slachtoffer wist te noteren.
Piet (28-8-2015 om 10:49)
Met zijn dagvaarding naar de rechtbank voor het ophalen van zijn fopstraf.
held (28-8-2015 om 10:21)
wat een stoere vent zeg een vuistslag in het gezicht plus even over de grond mee slepen aan de haartjes om een spiegel i gewoon volgens mij vergoed word via de verzekering. zielig persoontje met een zielig leventje die zekeren keer de verkeerde tegen komt.en dan een boete waar de vrouw niks aan heeft.hoop dat de vrouw een stoere vriend heeft die dit oplost.
John (28-8-2015 om 10:20)
Wat een asociale bloedhufter zeg. Ik hoop dat de arme vrouw er geen al te groot trauma aan over houdt. Hoe haal je het in je hoofd. Loser...
Cookie-instellingen beheren