Arrestatie na inval in woning Goes

Toegevoegd: 28-08-2015, 13.54 uur

Door: Manfred Berrevoets

GOES - De Regionale Ondersteuningsgroep van de politie heeft donderdag rond 18.00 uur een inval gedaan in een woning aan de M.D. de Grootstraat in Goes.

De inval werd volgens de politie gedaan na een melding dat er mogelijk een vuurwapen in de woning aanwezig was. Op het moment van de inval was er niemand in de woning aanwezig. De woning is vervolgens doorzocht en er is geen vuurwapen aangetroffen.

Elders in Goes heeft de politie rond 19.30 uur een verdachte aangehouden. De 32-jarige man, afkomstig uit Goes, is vervolgens gehoord. Omdat er geen vuurwapens is aangetroffen is de verdachte in vrijheid gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750