Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 64 km

Motorrijdster zwaargewond na botsing

Toegevoegd: 30-08-2015, 20.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Een 58-jarige motorrijdster uit Tholen is zondagmorgen zwaargewond geraakt na een botsing met een auto op de Hoeksestraat in Schijf. De bestuurder van de auto is aangehouden.

De vrouw reed omstreeks 10.30 uur met nog vier andere motorvoertuigen in colonne op de Hoeksestraat. Als zij vervolgens een bocht naderen komt een personenauto recht op hen af rijden. Het slachtoffer wordt omdat zij voorop rijdt als eerste geraakt. Door de klap vliegt ze door de lucht en komt zwaargewond op de straat terecht. De gewonde vrouw is door de ambulancedienst met botbreuken naar een ziekenhuis in Tilburg gebracht.

De 25-jarige auto bestuurder uit Schijf is aangehouden als blijkt dat hij mogelijk onder invloed van alcohol heeft gereden. Op het bureau wordt bij hem een ademanalyse afgenomen. Daaruit komt naar voren dat hij meer dan 1,8 maal (= 420 ug/l) de toegestane limiet heeft overschreden. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

De weg is enige tijd afgesloten geweest voor technisch sporenonderzoek door verkeersongevallenanalisten. Vermoedelijk heeft de automobilist de bocht veel te ruim genomen waardoor deze op de verkeerde weghelft is terechtgekomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bep (2-9-2015 om 15:49)
Wat een eikels heb je toch he. Iemand omver rijden de vernieling in omdat je zelf zo nodig moet drinken. Neem dan een taxi!!!! Hoop voor de motorrijdster dat het meevalt, en voor die chauffeur laat hem alles betalen van ziekenhuis opname tot fysio echt alles misschien leren ze het dan af!!!!
jack (1-9-2015 om 13:20)
Sterkte voor de motorrijdster, ik hoop dat ze er weinig aan overhoudt. De automobilst, rijbewijs afnemen en 3 jaar verplicht laten werken in een revalidatiecentrum. Kan hij zien wat voor schade hij en andere dronken weggebruikers aan hebben gericht.
willem78 (31-8-2015 om 05:58)
zo vroeg al gedronken EN gaan rijden? nooit meer achter het stuur en van harte beterschap voor die vrouw.
W. Kruit (31-8-2015 om 02:30)
Schokkend. Als motorrijder ben je al kwetsbaar genoeg zonder zo'n sukkel, die het blijkbaar normaal vindt om dronken te gaan rijden. Laat die maar een paar jaar fietsen of lopen... En een (heel) forse straf!
Waarom (31-8-2015 om 01:07)
Waarom zuip je teveel, als je nog rijden moet? En dan op dat tijdstip... Rijbewijs afnemen dus, en nooit meer terug geven. Waarom probeert zo iemand met een slok op, om andere verkeersdeelnemers van de weg te rijden. Ziekelijk gedrag, dus nooit meer rijden.
Renata (31-8-2015 om 00:49)
Wat een aso. Wanneer wordt de wet eens aangepast dat zo'n figuur nooit meer een de weg op mag?? Hoop dat het meevalt, sterkte voor die vrouw en haar vrienden die dit mee maakten.
Cookie-instellingen beheren