Weerbericht:
Veel zon, zaterdag enkele graden warmer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Twee gewonden bij ongeluk Goes

Toegevoegd: 31-08-2015, 04.05 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een eenzijdige aanrijding in Goes zijn in de nacht van zondag op maandag twee personen gewond geraakt. De bestuurder van de auto is aangehouden.

Het ongeval vond rond 03.00 uur plaats op de Ringbaan West ter hoogte van de Troelstralaan. De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak de controle kwijt over het voertuig en botste frontaal op een paal. De auto kwam enkele meters verder tot stilstand.

Twee ambulances zijn ter plaatste geweest om de inzittenden te behandelen aan hun verwondingen. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over hun letsel is nog niks bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Bestuurder ongeluk Goes had gedronken (31-08-2015)


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Claudia (31-8-2015 om 14:29)
Aan 'Par' Misschien is het niet relevant, maar de kans is groot dat er naast alcohol ook te hard gereden is. Ik heb gereageerd omdat ik graag zou zien dat het onderwerp 'asociaal te hard rijden binnen de bebouwde kom' gewoon eens wat meer naar voren komt. Heb al vaak het algemene nummer van de politie gebeld en hierover geklaagd en weet je wat ze dan zeggen? Dan moet u bellen als dit gebeurt. Ja, als ik uit mijn raam kijk en ik zie weer iemand zijn raket afsteken, en ik bel dan naar de politie, dan kunnen ze toch ook niets. Ze zouden mijns inziens overal flitspalen moeten neerzetten en daarnaast verkeersdrempels plaatsen op bv de Frans den Hollanderlaan en de Wulfaertstraat.
Par (31-8-2015 om 13:49)
Reactie van Claudia is niet relevant bij dit ongeluk aangezien drank in het spel is. Ben het wel eens over de racebanen binnen Goes. Politie en gemeente, doe eens iets. P.s. ambulance dienst mag best eigen troep ruimen. Ligt er n.l. nu nog!
Piet (31-8-2015 om 12:47)
Inderdaad Claudia. En zo te zien op de foto had de bestuurder geen gordel om en goed zijn hoofd gestoten, net goed. Het centrum van Goes lijkt vanaf donderdag tot en met zaterdag nacht wel een racebaan. Ook motoren scheuren met een past herrie af en aan. politie doet hier niets aan. Oversteken in Goes is ook een enorm risico. Snap sommige reacties wel van mensen Overigens zie ik zelfs politieautos ook regelmatig blindelings doorrijden. Maar goed, staken is belangrijker en het makkelijk werk opknappen. De politie werkt voornamelijk reactief, zou wat meer proactief moeten zijn.
Claudia (31-8-2015 om 09:43)
Niet verwonderlijk als je soms ziet en hoort hoe men binnen de bebouwde kom rondscheurt, dan gebeuren er inderdaad ongelukken. En de politie / gemeente doet er niets tegen. De straat die langs het station loopt lijkt soms het racecircuit in Assen wel, daar worden auto's en motoren gewoon afgeschoten lijkt het wel. Maar goed de politie komt pas in actie als er een keer een kind wordt doodgereden daar. Maar dan is het te laat.