Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man bedreigt plaatsgenoot met vuurwapen

Toegevoegd: 31-08-2015, 10.52 uur
Door: Rolf de Feijter

BIERVLIET - Zondagavond is een 43-jarige man in zijn woning in Biervliet aangehouden op verdenking van doodsbedreiging richting een plaatsgenoot.

Om onduidelijke reden bedreigde de verdachte omstreeks 22.00 uur een plaatsgenoot met een wapen die nietsvermoedend met zijn vriendin langs zijn woning fietste. Geschrokken reden beiden snel door en alarmeerden de politie. Daarnaast bedreigde de man nog twee buurtbewoners met een koevoet en een wapen.

Vanwege het gevaar gingen diverse eenheden naar de woning van de verdachte en hielden hem vervolgens aan. In de woning werden vier nepvuurwapens en een koevoet aangetroffen De man heeft waarschijnlijk onder invloed van alcohol gehandeld. De fietster heeft aangifte gedaan tegen de man. Hij zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren