Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeluk Goes had gedronken

Toegevoegd: 31-08-2015, 11.58 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De man die vannacht in Goes werd aangehouden na een aanrijding op de Ringbaan West had te veel alcohol gedronken. Dat bevestigt de politie.

Het ongeval vond rond 03.00 uur plaats ter hoogte van de Troelstralaan. De bestuurder raakte de controle kwijt over het voertuig en botste frontaal tegen een paal. De auto kwam enkele meters verder tot stilstand.

Volgens de politie zaten in de auto twee Amsterdammers: een man van 40 en zijn partner, een vrouw van 41 jaar oud. De twee raakten beiden gewond en zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De vrouw liep een botbreuk op.

Volgens de politie werd de man na behandeling aangehouden omdat een blaastest uitwees dat hij te veel had gedronken. Vervolgens is bloed afgenomen voor een uitgebreide alcoholanalyse. Vanwege het alcoholgebruik van de verdachte en het door zijn toedoen veroorzaken van een ongeval met ernstig letsel is zijn rijbewijs ingevorderd, zo zegt de politie.

Zie ook:
Twee gewonden bij ongeluk Goes (31-08-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (1-9-2015 om 07:07)
Wat kan te veel drank een berg ellende veroorzaken die je zelf teweeg brengt,en gelukkig het rijbewijs ingevorderd en vergeet niet je bent verantwoordelijk voor degene mee rijd ook voor de gevolgen die ze oploopt wat kan een mens toch stom doen.
Cookie-instellingen beheren