Kind vast tussen spaken Terneuzen

Toegevoegd: 31-08-2015, 15.29 uur

Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is zondagmiddag een kind vast komen te zitten tussen de spaken van een fiets en daarbij gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur in de Beethovenhof in Terneuzen. De brandweer werd opgeroepen om te helpen om het slachtoffertje te bevrijden maar al snel bleek dat de voet van het kind inmiddels los was.

Het slachtoffertje hoefde niet door de ambulancedienst naar het ziekenhuis te worden gebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (2-9-2015 om 11:11)
Misschien tijd dat de politie eens wat van de brandweer gaat leren. De brandweer komt tenminste altijd, dat kunnen we van de politie tegenwoordig al lang niet meer zeggen. Gewoon even een paniek reactie van de ouders, heel begrijpelijk. Gelukkig alles weer goed op zijn voetjes terechtgekomen.
small (1-9-2015 om 21:36)
leuke reacties weer :( Er zal vast eerst geprobeerd zijn om eigenhandig het kind los te krijgen, maar op de fiets heb je nou doorgaans niet zo heel veel gereedschap bij de hand. Bovendien zal dat kindje misschien erg in paniek zijn geraakt, waardoor je nog sneller wil handelen, en dan niet meer heel nuchter kan nadenken. En ja.. de brandweer heeft het gereedschap wel! Heel nobel dat ze het kind te hulp kwamen, een brandweer waar je van op aan kan! Top!
veer (1-9-2015 om 12:34)
Dat daar de brandweer voor komt zeg!! Belachelijk, als kind zo vaak tussen de spaken gezeten maar nog nooit de brandweer of ambulance voor gezien. Stelletje paniekzaaiers.
Rick (1-9-2015 om 08:52)
En daar komt de brandweer voor in actie??!!Ouders hebben vaak praatjes genoeg, maar als er even wat is slaan ze in paniek....
Middelburger (31-8-2015 om 20:59)
Als 50 jaar geleden internet net zo algemeen geweest was als nu dan was ons hele gezin destijds onderwerp geweest van een bericht zoals dit. We zijn allemaal wel eens met onze voet in de spaken gekomen. Uithuilen en verder gaan, tsjonge tsjonge wat een nieuws zeg.....!
tsja... (31-8-2015 om 19:40)
niet te snel in paniek; meestal helpt gewoon het wiel weerachteruit draaien.....