Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Brandweer druk met wateroverlast Sint Annaland

Toegevoegd: 01-09-2015, 09.13 uur
De brandweer was lange tijd bezig met het overpompen van het water.
De brandweer was lange tijd bezig met het overpompen van het water.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Rolf de Feijter

SINT-ANNALAND - Maandagmiddag is de brandweer met groot materieel uitgerukt naar de Stoofweg in Sint-Annaland. Een watergang die achter de Hoenderweg in Sint-Annaland loopt stond zo vol water dat het voor problemen kon gaan zorgen in de Hoenderweg.

Rond 15.32 uur werd de brandweer van Sint-Annaland gealarmeerd die met de dompelpomp uitrukte. Zo’n drie kwartier later werd ook de dompelpomp van de brandweer Oosterland ter plaatse gevraagd. Het waterschap kwam ter plaatse om het sluisje wat onder de weg zit, te sluiten zodat de brandweer het water over kon pompen.

De brandweer kreeg aan het begin van de avond assistentie van een loonwerker met een pomp op een kraan. De brandweer is nog lange tijd bezig geweest om het water te laten zakken naar een veilig peil. De oorzaak zijn de vele zware regen buien van de afgelopen dagen. 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren