Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar mogelijke explosieven Hulst

Toegevoegd: 01-09-2015, 12.43 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - De politie en de brandweer hebben vanmorgen onderzoek gedaan in een woning in Hulst vanwege mogelijk aanwezige explosieven.

Volgens een woordvoerder van de politie werd maandag een man in verwarde toestand aangehouden in een woning aan de Jacob Catslaan. Hij verklaarde dat er in zijn woning explosieven aanwezig zouden zijn. 

De politie en de brandweer hebben in de woning onderzoek verricht maar troffen uiteindelijk geen explosieven aan.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Polletiek (1-9-2015 om 16:35)
Hebben ze dus een heel huis alles overhoop gekrabbeld, omdat ze bij de politie bang zijn en een kort lontje hebben. Maar fietsers aanpakken die geen voorrang geven of met zijn 2en naast elkaar het verkeer hinderen is nooit geen prioriteit ( Corruptie?) En dan nog loonsverhoging willen op onze kosten? Nee dus!
Cerebrus (1-9-2015 om 13:13)
En wat is er vervolgens gebeurd met deze "verwarde man"?
Cookie-instellingen beheren