Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Uitslaande woningbrand Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 01-09-2015, 21.42 uur - Update: 01-09-2015, 23.06 uur
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Een felle uitslaande brand heeft dinsdagavond aan de Oud Vossemeersedijk in Oud-Vossemeer een leegstaande woning volledig verwoest.

De brand brak rond 20.30 uur uit en werd bestreden door twee blusvoertuigen en een hoogwerker. Bij aankomst van de brandweer was er al sprake van een uitslaande brand. Er werd ingezet om overslag naar naastgelegen woningen te voorkomen. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling.

Rond 21.40 uur was de brandweer het vuur meester. Volgend de brandweer waren er geen mensen of dieren meer binnen. De brandweer zal nog enige tijd nodig hebben om na te blussen. Over de oorzaak van de felle brand is nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
inwoner (1-9-2015 om 23:18)
Deze woning zou binnenkort toch gesloopt worden?
Cookie-instellingen beheren