Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Hennepkwekerij in woning Sluiskil

Toegevoegd: 02-09-2015, 11.20 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUISKIL - In een woning aan de Spoorstraat is dinsdagochtend een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen. De 40-jarige bewoner is aangehouden.

In totaal zijn er 458 hennepplanten weggehaald. Een medewerker van elektriciteitsbedrijf Delta heeft vastgesteld dat op een gevaarlijke manier buitenom de meter stroom is afgenomen. Na het uitschakelen van de stroom heeft de politie in overleg met de officier van justitie de kwekerij laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten inbeslaggenomen.

De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd. Delta zal nog aangifte doen vanwege de diefstal van de stroom.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren