Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Zes Duitse auto's bekrast in Veere

Toegevoegd: 02-09-2015, 14.51 uur
Door: Roland de Jong

VEERE - Op het Mauritsbolwerk in Veere zijn dinsdagmiddag zes auto's met een Duitse kentekenplaat bekrast. Dat zegt de politie.

De vernielingen zijn vermoedelijk toegebracht tussen 12.00 en 20.00 uur. Twee eigenaren hebben volgens de politie aangifte gedaan. De politie is op zoek naar getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ad (3-9-2015 om 10:06)
Ik ben regelmatig in Berlijn bij mijn vriendin en daar staat mijn fonkelnieuwe auto met Nederlands kenteken aan de straat en tot nu toe geen deukje of krasje! Diegenen die dit op hun geweten hebben moeten zich schamen en ik hoop dan ook dat ze snel opgepakt worden! Overigens heb ik binnenkort op diezelfde auto een Duits kenteken zitten....mocht ik/wij dan in Nederland komen dan hoop ik toch dat men met zijn gore klauwen van mijn auto afblijft!
Peter (2-9-2015 om 21:30)
Ach what's new. Mijn broer woont in Duitsland en is getrouwd met een Duiste. Hij was laast een paar dagen op bezoek. Ook voor het laatst. Een of andere malloot vond het leuk om dwars te zitten op de weg. En dan de scheldwoorden die je soms naar je hoofd krijgt. Goede reclame hoe het niet moet. We leven van de Duitse toeristen en die komen enkel vanwege de goede kwaliteit en onze vriendelijkheid. Ze lijken meer op Nederlander dan we zelf vaak denken. Dus waarom moet je nu moeilijk doen tegen die mensen? Laat ze deze dwaze debielen snel oppakken. Deze sukkels begrijpen dus niet waar ze mee bezig zijn. Schande.
Duijts (2-9-2015 om 16:29)
Wat een reclame voor veere..probeer die klootviolen op te pakken en laat zien dat dat gedrag niet getolereerd word ...
Cookie-instellingen beheren