Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 64 km

Dronken smartphonedief opgepakt in Goes

Toegevoegd: 03-09-2015, 14.18 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een 36-jarige Goessenaar is woensdagmorgen aan de Jacob Klaaijsenstraat in Goes beroofd van zijn smartphone. Een alerte buurtgenoot wist echter de 28-jarige dief aan te houden en droeg hem over aan de politie.

Het slachtoffer was rond 11.00 uur aan het werk in zijn tuin toen de verdachte schreeuwend en schoppend door de naastgelegen brandgang kwam lopen. De man sprak hem aan en na een kort gesprek liep hij door. Vervolgens merkte het slachtoffer dat zijn telefoon was verdwenen en liep hij zijn 28-jarige plaatsgenoot achterna. Op de J.D. van Mellestraat zag hij de verdachte met een fiets staan, deze zag de man, gooide de fiets weg en zette het op een lopen. Een alerte buurtbewoner hield de dief echter tegen.

Toen agenten ter plaatse kwamen om de verdachte af te voeren begon deze het slachtoffer met de dood te bedreigen. De verdachte zou geroepen hebben: 'Ik maak je dood, ik zoek je op, ik zweer het.' Tevens verzette de man zich hevig tijdens zijn arrestatie en bedreigde ook de dienders met de dood. De man was op dat moment zwaar onder invloed van alcohol.

Uiteindelijk is hij afgevoerd naar het politiebureau. Na een zoekslag in de omgeving werd de telefoon kort na het incident terug gevonden in de bosjes. Het toestel was daarbij wel beschadigd geraakt. De verdachte is vastgezet voor verder onderzoek. Hij wordt verdacht van diefstal, bedreiging en belediging.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marina (3-9-2015 om 15:21)
En vernieling van persoonlijk eigendom past ook wel in dit rijtje toch?
Cookie-instellingen beheren