Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Celstraf voor overval op groenteboer Vlissingen

Toegevoegd: 03-09-2015, 15.49 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft donderdag de achttienjarige Vlissinger A. S. veroordeeld tot een jeugddetentie van zestien maanden waarvan de helft voorwaardelijk wegens het plegen van een overval.

Er was een jeugddetentie van een jaar plus nog een jaar voorwaardelijk geëist. Ook moet hij conform de eis een schadevergoeding van 850 euro betalen en moet hij worden opgenomen in een psychiatrische inrichting.

S. die heeft bekend, stapte in de ochtend van 10 februari een groentewinkel in Vlissingen binnen en eiste van de bejaarde eigenaar geld. Toen hij ontdekte dat hij de man kende en ook nog eens wat trappen kreeg te incasseren nam hij - zonder buit -rap de benen. Niet veel later kon hij worden aangehouden en verdween hij achter de tralies.

Zie ook:
- Groentewinkel Vlissingen overvallen   (10-02-2015) 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren