Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Man op gestolen scooter aangehouden

Toegevoegd: 03-09-2015, 16.03 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Tijdens een controle aan het Mortierepad in Middelburg ontdekte een motoragent woendagmiddag een gestolen scooter. De 43-jarige berijder uit Middelburg is aangehouden voor heling.

De agent zette de verdachte rond 15.00 uur aan de kant ter controle. Al snel bleek dat de kentekenplaat niet bij het voertuig hoorde. Na nadere inspectie bleek dat de scooter vermoedelijk van diefstal afkomstig was.

Het rijwiel is direct in beslag genomen, de man is aangehouden. Na verhoor is hij met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd. De eigenaar van de scooter is op de hoogte gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
buurtpreventie (7-9-2015 om 13:32)
Dit weekend was het weer raak , door div mensen de politie gebeld , weer een getinte jongen van een jaar of 15/16 met een mini bike crosser rood , hij een rode helm op , reed div keren als een idioot met 90 km over het fietspad , alleen nu hebben we een verrasing voor hem en de politie , de mensen hebben film opnamens van hem .
buurtpreventie (4-9-2015 om 10:34)
al div.keren doorgegeven aan de politie , vooral in de avonduren moeten ze maar eens een paar weken controleren op de langeleenweg . ik zou tegen de politie willen zeggen sla je slag. voornamelijk mensen van Antilliaanse afkomst leeftijd 17 jr 90 km p/u op crosser en scooters zonder licht / zonder kenteken asociaal hard rijden en mensen de sloot in rijden. wij kunnen ook niet meer doen dan melden !!!!
bert kaiser (3-9-2015 om 20:53)
de eigenaar zal blij zijn, goed opgelet van de agent
Cookie-instellingen beheren