Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Schip korte tijd in problemen bij Zeelandbrug

Toegevoegd: 04-09-2015, 21.09 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - De brandweer is vanavond uitgerukt vanwege de melding van een schip in problemen.

Het incident zou zich rond 18.45 uur hebben voorgedaan in de buurt van de Zeelandbrug. Er was vermoedelijk een zeiljacht in de problemen geraakt. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit. Ook een reddingboot van het KNRM station Neeltje Jans werd gealarmeerd.

Het schip werd al snel aangepikt bij een ander schip en op sleeptouw genomen. Verdere inzet van de hulpdiensten was niet meer nodig. Er raakte niemand gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janny (5-9-2015 om 14:58)
Wie gaat dit allemaal betalen? Lijkt mij enigszins overtrokken om al die hulpverleners op te roepen!! (zie P2000 alarmeringen)
Henk (5-9-2015 om 10:08)
Het kan aan mij liggen, maar waarom rukt de brandweer, voor een SCHIP in nood, met meerdere VOERTUIGEN uit ? De Waterpolitie, de KNRM en/of een bergingsmaatschappij hadden in mijn optiek meer voor de hand gelegen ?
Jan (5-9-2015 om 08:10)
Ik wist niet dat brandweerauto’s ook kunnen varen. En als ik me niet vergis zijn dit taken van de KNRM.
Cookie-instellingen beheren