Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Auto in sloot bij ongeluk Oud-Vossemeer

Toegevoegd: 04-09-2015, 22.05 uur
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kop in een sloot terecht. De auto kwam bij het ongeluk op zijn kop in een sloot terecht.
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kop in een sloot terecht.
© Foto: 112Markiezaten
Door: Rolf de Feijter

OUD-VOSSEMEER - Vrijdagmiddag rond 17.00 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden ter hoogte van de Mareweg bij Oud-Vossemeer. Een bedrijfsbus raakte door een nog onbekende oorzaak in de sloot.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. De politie kwam ter plaatse om het verkeer te regelen. Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen.

Op het stuk Molendijk/Mareweg zijn de afgelopen tijd veel ongevallen gebeurd. De snelheid wordt daarom ook in oktober aangepast naar 60 kilometer per uur.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nn (7-9-2015 om 12:44)
Waarom nu niet meteen de snelheid aan passen
Bartelmeetweg (5-9-2015 om 15:52)
Misschien de bocht te hard genomen, op verkeerde weghelft gekomen (of in de berm) en van de schrik gaan slingeren. Ook ik rij hier dagelijks 2 keer, als je met 70 de bocht in gaat gebeurd er gewoon niets. Dat automobilisten dan gaan kleven is hun zorg.
misantroop (5-9-2015 om 12:36)
Toch benieuwd door wie de snelheid naar 60 kilometer per uur aangepast gaat worden...
Monique (5-9-2015 om 10:43)
Het zou ook zo maar eens kunnen zijn dat goedkope autobanden dit probleem veroorzaken en niet zo zeer de snelheid. Goedkope banden zijn relatief hard en hebben weinig grip bij natte wegen en dan vlieg je uit de bocht of raak je in de slip.
anoniem (5-9-2015 om 09:24)
die mensen kunnen echt niet autorijden. ik rij die weg dagelijks en je moet wel heel slecht rijden om daar de weg af te vliegen.
Cookie-instellingen beheren