Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 44 km

Man mishandelt twee personen op festival

Toegevoegd: 05-09-2015, 12.14 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Een 23-jarige man uit Middelburg zit vast nadat hij in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen mishandelde. Beide slachtoffers deden aangifte tegen hem.

De verdachte bezocht een evenement aan de Abdij in Middelburg. Hij zou daarbij een glas bier gegooid hebben naar één van de artiesten. Om die reden werd de man door de beveiligers van het Abdijplein verwijderd. Dat ging niet zonder slag of stoot. Een geluidstechnicus moest een trap in het kruis incasseren. Vervolgens duwde de verdachte ook een beveiliger opzij, die daardoor ten val kwam en letsel aan zijn pols opliep.

Toen de gewaarschuwde agenten arriveerden werd de verdachte door drie personen in bedwang gehouden en overgedragen aan de politie. De 23-jarige arrestant is overgebracht naar het cellencomplex en ingesloten. Beide slachtoffers gingen voor  medisch behandeling naar de huisartsenpost. Zij deden allebei aangifte van mishandeling.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. (5-9-2015 om 21:39)
Als je niet tegen drank kan blijf dan weg! Het is hier elk jaar zo vredig!
Leuk feestje (5-9-2015 om 15:47)
Leuk man dat mensen naar een feest gaan om de boel te verzieken daar zijn feestjes voor,voor bepaalde zieke mensen met laag denk vermogen .zoveel elende op de wereld en deze mensen hebben er geen weet van. Kom nou eens de verkeerde tegen aub.
Rick (5-9-2015 om 13:16)
Alleen goed getrainde personen recruteren voor beveiliging!! Beetje lullig dat beveiligers gewond raken in zulke situaties...
R (5-9-2015 om 12:47)
Mensen met zulk gedrag blijven bestaan door de softe aanpak. Gewoon ook een trap tegen zijn kloten net als hij bij zijn slachtoffer deed. Kantie dansen op het festival.
Cookie-instellingen beheren