Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie arresteert amokmaker in Souburg

Toegevoegd: 06-09-2015, 11.41 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - Agenten reageerden in de nacht van zaterdag op zondag op de melding van een ordeverstoring in de Kanaalstraat.

Er stond veel publiek op straat. Getuigen gaven aan de amokmaker er vandoor was gegaan. De agenten traceerden hem even verderop. Hij had zich verstopt in de struiken. De 20-jarige man uit Oost-Souburg werd aangesproken op zijn gedrag. Hij gedroeg zich daarbij recalcitrant en opstandig. Het geschreeuw en gelal van de dronken man trok opnieuw bekijks van publiek.

Vanwege het verstoren van de openbare orde werd hij gearresteerd. In het politiebureau is vervolgens proces-verbaal opgemaakt tegen de verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@P (7-9-2015 om 00:41)
net als alle andere.... 1 uur later stond hij weer op straat !
pi (6-9-2015 om 20:49)
en toen...leefde die lang en gelukkig met zijn gedrag..
N.B (6-9-2015 om 19:55)
Recalcitrant en opstandig hebben dezelfde betekenis. Beetje dubbel.
P. (6-9-2015 om 13:16)
En toen?
Cookie-instellingen beheren