Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Oproep traumaheli voor ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 06-09-2015, 20.27 uur - Update: 07-09-2015, 10.29 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De traumahelikopter is vanavond opgeroepen voor een ernstig ongeluk in Vlissingen. De helikopter is uiteindelijk niet ter plaatse geweest.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 18.35 uur vlak voor het fietstunneltje bij de kruising van de Langeleenweg met Doornenburg. Door nog onbekende oorzaak kwam een 67-jarige vrouw uit Vlissingen met haar fiets ten val en kwam hierbij terecht op een stoeprand. Ze raakte hierdoor buiten kennis.

Naast twee amubulances werd ook de traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. De helikopter is niet meer ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is wat (7-9-2015 om 19:43)
Sterkte en beterschap voor deze mw! Tunneltjes blijven lastig, al is deze vrij overzichtelijk. misschien was het glad door de regen, oid.
R (7-9-2015 om 11:20)
Als ik daar naar beneden fiets moet ik met die loszittende tegels 2 handen aan t stuur houden. Als je iets ouder bent ff n hand loslaat met n snelheid van 25 km per uur ga je zo op je giegel of je verzuipt in de ondergelopen tunnel.
Cookie-instellingen beheren