Weerbericht:
Bewolkt, in het noorden wat regen. Morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Container schuift bijna van vrachtwagen

Toegevoegd: 08-09-2015, 12.59 uur
Foto 1 van 10

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nelis Jan (9-9-2015 om 17:14)
Af en toe controles uitvoeren. Het komt maar zelden voor gelukkig. Materieel misschien wat vaker controleren.
Tinus (9-9-2015 om 16:29)
Het betreft een oude 20ft container, zie twistlock aansluitingen. Toen deze was afgeschreven heeft iemand er een frame onder gelast en geel gespoten, stickertje erop en vlammen. Vaak word de afzetcontainer mechanisch vergrendeld. De chauffeur kan hier niets aan doen. Kwalijker is dat het materiaal wat ze gebruiken niet in orde is!
ex-medewerker (9-9-2015 om 13:39)
Niet de fout van de chauffeur! Oude rotzooi waar ze de chauffeur mee op pad sturen.
Leen (9-9-2015 om 13:20)
De beste stuurlui staan aan wal zegt men wel eens. De rails staat nog gewoon op de auto geborgd en al daar is de container gewoon van afgerot kan de chauffeur niets aan doen , zijn baas wel die oude troep eens vervangen .
frits (9-9-2015 om 09:25)
Hulde voor melis super. een snelle inzet wat een vakmensen met kennis van zaken.
Oud medewerker weer (9-9-2015 om 09:01)
Nou deze oud medewerker ziet het wel goed hoor. Als jullie kijken naar de foto's zien jullie dat die 2 bruine balken van voor aan de container vast zitten en de 2 balken onder nog op de wagen staan. Deze horen onderaan de container vast te zitten maar blijkbaar door ouderdom los gekomen. Ik heb zelf ook met deze wagens en combinaties gereden dus je hoeft mij niet te vertellen hoe deze containers eruit horen te zien. De container word in zijn geheel op de wagen getrokken door middel van de haak op de wagen die word onder een oog aan de voorkant van de container. Waarna deze door middel van de 2 balken via geleiders op de wagen worden getrokken.
Cookie-instellingen beheren