Weerbericht:
Vandaag vooral in het westen af en toe zon.
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Arrestatie na bommelding in trein

Toegevoegd: 08-09-2015, 16.40 uur
Door: Rolf de Feijter

KRABBENDIJKE - Op het station in Krabbendijke is vanmiddag een man aangehouden die zei dat hij een bom bij zich had in de trein van Bergen op Zoom richting Vlissingen.

Het incident deed zich rond 15.50 uur voor in de trein van Roosendaal in de richting van Vlissingen. De trein met een onbekend aantal passagiers werd ontruimd op het station van Krabbendijke. Daar is de man aangehouden. Volgens de politie was hij onder invloed van drank en drugs.

Omstreeks 16.30 uur meldde de politie dat de trein weer was vrijgegeven en dat er geen bom was aangetroffen.

Over dit onderwerp is een recenter artikel verschenen:
- Bommelder trein is 19-jarige Fransman (09-09-2015)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (8-9-2015 om 22:03)
Worden, naast een boete, ook de kosten van de ontruiming etc. op betrokkene verhaald. Of is het argument "drank en drugs" voldoende aanleiding om dat niet te doen ! Er zijn toch grenzen aan gedrag !
W. Kruit (8-9-2015 om 21:01)
Een verslaafde aan drugs en alcohol. Iets zegt me dat daar bijzonder weinig te halen valt. Maar ik kan me natuurlijk vergissen...
De Zeeuw (8-9-2015 om 16:56)
Bezopen of niet, laten betalen die lompe dwaas !
Cookie-instellingen beheren