Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
24 files van totaal 86 km

Man en vrouw aangehouden na verkeersruzie

Toegevoegd: 09-09-2015, 11.33 uur
Door: Rolf de Feijter

OOST-SOUBURG - De politie heeft dinsdag aan de Molenweg een 39-jarige man en 28-jarige vrouw uit Oost-Souburg aangehouden. Het tweetal was betrokken bij een verkeersruzie op de hoek van de J.D.P. De Smitstraat met de Molenweg.

Rond 12.15 uur kwam er een melding binnen van een aanrijding. Daarna zou een ruzie zijn ontstaan. Agenten gingen naar de locatie van het ongeval, waarbij er niemand gewond was geraakt, maar wel blikschade was ontstaan. De 39-jarige verdachte zou volgens verklaringen nog wel tegen het portier van de 63-jarige Middelburgse hebben getrapt en de vrouw hebben bedreigd en mishandeld.

De verdachte is vervolgens door de dienders aangehouden. Zijn bijrijdster vond het daarop nodig de agenten te beledigen. Zij is vervolgens ook gearresteerd. Het tweetal is voor verhoor afgevoerd naar het politiebureau. De man is vastgezet en de vrouw is na verhoor met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
souburger (10-9-2015 om 12:32)
Thomas "geraniumgluurders die altijd alles beter weten" Jij bent erbij geweest? Weet waar je het over hebt? Of kom je alleen even gluren hier om mee te kletsen? Dus een geraniumgluurder? Er missen zeker belangrijke feiten. Dingen die je zou weten als je hart hebt voor andere mensen. Ja er zijn dingen fout gegaan die dag. Maar niet alleen aan die ene kant. Helaas waren er "getuigen" die de boel flink hebben lopen opruien. En ook die zullen hun reden er voor gehad hebben, net als de mensen die opgepakt zijn. Emoties spelen hier een belangrijke rol in. Ik ben nog het meest van mening dat het belachelijk is dat dit nieuws naar buiten word gebracht. Waarom moet heel Zeeland dit weten? Het is al erg genoeg voor BEIDE partijen wat er gebeurd is.
Keep ya head up!! (9-9-2015 om 23:57)
Alleen kalmte kan u redden.
getuige (9-9-2015 om 16:18)
@souburger. veel verschilt het niet met de waarheid . ik stond erbij en wij hebben de politie gebeld . anders had t erger afgelopen voor die oude man. zulke mensen moeten ze heropvoeding geven
goedkope lui (9-9-2015 om 15:15)
Haast? en stampij maken? omdat men waarschijnlijk zelf lak aan de regels hebben, het verkeer is ook eens om ander fout op te vangen, een mens an weleens foutje maken of verkeerd in schatten maar bewust de regels negeren en nog als een aap te gedragen, zou ik graag willen zien dat ie eens terug naar de rijschool moeten gaan op eigen kosten,, zulk onkunde moeten opnieuw moeten lessen totdat ze het wel snappen.
Thomas (9-9-2015 om 14:54)
@souburger Wat denk je nou zelf, alsof alle feiten naar de pers worden gebracht??? Hier staat alleen dat het gebeurd is en laat de politie het maar uitzoeken en het OM oordelen. Daar zijn wij niet voor. Hier lees je altijd alleen maar de reacties van de geraniumgluurders die altijd alles beter weten,,,,,
souburger (9-9-2015 om 12:50)
Wat ontzettend jammer dat hier maar 1 kant van het verhaal staat en er ook niet alle feiten staan.
Cookie-instellingen beheren