Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Viertal opgepakt wegens inbraak Middelburg

Toegevoegd: 09-09-2015, 11.51 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Agenten hebben in de ancht van dinsdag op woensdag aan de Kleverskerkseweg drie mannen en een vrouw opgepakt in verband met een inbraak. Twee van de verdachten zijn aangehouden in een geparkeerde auto. De andere twee werden op heterdaad betrapt terwijl ze aan het inbreken waren in een bedrijfspand.

De politie kreeg rond 0.16 uur een melding van een verdacht geparkeerde auto. Toen de dienders ter plaatse kwamen troffen ze een 36-jarige Middelburger en 31-jarige Vlissingse aan in het voertuig. Deze werden staande gehouden.

In een nabijgelegen gebouw, waarvan het slot van de deur geforceerd was, zaten een 24-jarige man uit Arnemuiden en een 21-jarige Middelburger. Zij zijn direct aangehouden op verdenking van inbraak. Ook het tweetal bij de auto is opgepakt omdat ze mogelijk betrokken zijn bij de inbraak. 

Het viertal had het mogelijk gemunt op koper. Agenten namen verschillende inbrekerswerktuigen, kabels, een auto en een nabijgelegen geparkeerde bus in beslag. De vier verdachten zijn ingesloten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750