Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 49 km

Twee vuurwapens in woning Middelburg

Toegevoegd: 09-09-2015, 17.20 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning in Middelburg zijn vanochtend twee vuurwapens aangetroffen tijdens een inval. Er werden ook nog diverse andere wapens gevonden.

Volgens de politie is ter plekke een 34-jarige Middelburger als verdachte aangehouden omdat hij zijn echtgenote zou hebben bedreigd. De vrouw deed bij de politie aangifte van verschillende intimidaties en meldde ook dat er wapens in het pand lagen. Die werden aangetroffen en daarom zit de man tevens vast voor verboden wapenbezit.

De inval werd uitgevoerd door het zogeheten flexteam (voorheen Regionale Ondersteuningsgroep (ROG)). De verdachte is voor verhoor en verder onderzoek in verzekering gesteld. Mogelijk krijgt hij een huisverbod opgelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
gevaarlijk (10-9-2015 om 09:08)
er zijn nog meer mensen hoor in middelburg vlissingen die vuurwapen gevaarlijk zijn en deze ook gebruiken en dit al doen als je ze verkeerd aan kijkt .en als ze gepakt worden en bijv, 4 jaar moeten zitten geven ze ook niks om.komen ze vrij doen ze het gewoon weer.
Cookie-instellingen beheren