Bestuurder Goes had hoofdwond

Toegevoegd: 10-09-2015, 10.17 uur

Door: Roland de Jong

GOES - De man die gisteren onder invloed in Goes een ongeval veroorzaakte heeft een hoofdwond opgelopen. Dat zegt de politie.

Het eenzijdige ongeval gebeurde even voor 19.00 uur op de Kattendijksedijk. De man was met zijn voertuig van de weg geraakt, door een afrastering gereden, tegen een kleine boom gebotst en vervolgens onderaan een dijk net boven een sloot tot stilstand gekomen. De airbags waren uitgeklapt en het voertuig lag op zijn kant.

De bestuurder, een 39-jarige man uit Kortgene, bleek dus een hoofdwond te hebben. Voordat de man naar het ziekenhuis werd vervoerd is door de politie een blaasproef afgenomen. Inmiddels is duidelijk dat de man 390 Ug/l blies waar 220 Ug/l is toegestaan. De gegevens van de bestuurder zijn doorgegeven aan de eigenaar van de wei zodat schade onderling geregeld kan worden.

Zie ook:
Auto rijdt van Kattendijksedijk GoesReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bERT (10-9-2015 om 14:24)
ik denk als je het niet kan laten om te rijden als je bezopen bent, ben je gewoon een probleemverslaafde junk.