Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tractor gekanteld, bestuurder gewond

Toegevoegd: 10-09-2015, 12.58 uur
Foto 4 van 15

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marco (12-9-2015 om 01:34)
Nou Kees ik weet niet of je wel eens met een tractor met cultuurwielen hebt gereden, maar dan moet je met een kippertje aardappels in een bochtje zeer voorzichtig zijn want zelfs als je het voorzichtig doet voel je de kipper al tegen je tractor duwen. Dus ik denk dat Piet wel degelijk kennis van zaken heeft. Trouwens de smalle banden zijn ook niet nodig voor het rooien, want je rijd met je wagen daar waar al gerooid is, behalve bij het opzetten dan.
Klaas (11-9-2015 om 13:12)
Piet heeft weldegelijk 100% gelijk. Met deze smalle banden op 1.50mtr , ga je heel gemakkelijk schuiven. Of de kar nu wel of niet goed geladen is. Het bandenspoor op de weg zegt genoeg.
Kees (11-9-2015 om 12:09)
@ piet blijkbaar heb je weinig kennis van zaken. De smalle banden zijn nodig voor het aardappels rooien. De kipper is niet verkeerd beladen, dat er van voren niets boven het schot uitsteekt wil niet zeggen dat er niks zit en de oplegdruk te laag is. De aanhangers zijn gewoon hydraulisch geremd dus als trekker remt doet aanhanger dat ook mits er geen technisch mankement is
piet (10-9-2015 om 18:44)
Als je met zo'n combinatie de weg op gaat kan het nooit goed gaan. Kar verkeerd beladen teveel achterop, tractor op smalle achterbanden. Te hard de bocht in dan wil de kar rechtuit. Dan stuurt de kar de tractor, gevolg de tractor word op zijn kant gedrukt door de tractor.
Cookie-instellingen beheren