Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 31 km

Busje onder locomotief van goederentrein

Toegevoegd: 04-05-2006, 12.18 uur
Door: Politie Zeeland

'S-HEERENHOEK - Op de Molendijk te ’s Heerenhoek is donderdagmorgen rond 08.45 uur een personenauto in botsing gekomen met een goederentrein.

Een 62-jarige automobilist uit de gemeente Borsele wilde het spoor oversteken en had hierbij de naderende goederentrein over het hoofd gezien.

De locomotief raakte de auto vol in het portier aan de passagierszijde en sleepte de auto enkele meters mee door de berm. Op het moment dat ambulancepersoneel en politie ter plaatse kwamen, was de 62-jarige bestuurder al uit zijn auto.

Het letsel van de man leek mee te vallen maar hij is voor de zekerheid toch maar meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek.

De auto is vermoedelijk total loss, de locomotief had lichte schade en kon na inspectie zijn route richting het Sloe voortzetten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren