Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet Heinkenszand

Toegevoegd: 10-09-2015, 21.03 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 is donderdagavond ingezet bij een melding in Heinkenszand.

Het traumateam werd rond 19.30 uur opgeroepen voor een incident bij de Dorpsstraat. De arts reed mee in de ambulance naar het ziekenhuis. De helikopter landde daarom even later onder toeziend oog van de Goese brandweer op de landingsplaats bij het Admiraal de Ruyterziekenhuis aan de 's-Gravenpolderseweg.

Nadat de arts klaar was met zijn werkzaamheden heeft deze zich bij zijn twee collega's gevoegd en is men weer teruggevlogen naar Rotterdam.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lenie (13-9-2015 om 17:42)
Kan iemand zeggen wat er gebeurd is ben nu op vakantie en kan nergens vinden wat er gebeurd is
Marcel (12-9-2015 om 19:59)
Is gewoon procedure bij landing bij ziekenhuis, stel dat er wat fout gaat en de brandweer is niet ter plaatse dan loopt iederewn weer te janken waarom de nrandweer niet ter plaatse was ze kunnen het toch nooit goed doen
jw (11-9-2015 om 23:11)
kan iemand mij vertellen waarom de brandweer hierbij aanwezig moet zijn? de trauma landt toch zo vaak ergenst zonder brandweer/
Cookie-instellingen beheren