Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Axelsestraat uren dicht vanwege gaslek

Toegevoegd: 11-09-2015, 00.24 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Axelsestraat in Terneuzen is donderdagavond laat enkele uren dicht geweest vanwege een gaslekkage.

Drie jongens belden rond 21.00 uur de hulpdiensten nadat ze ter hoogte van zorgcentrum De Blide een gaslucht hadden waargenomen. De brandweer stelde samen met medewerkers van energiebedrijf Delta een onderzoek in.

Naast een tankautospuit kwamen ook een Officier van Dienst (OVD) en een Adviseur Gevaarlijke Stoffen (AGS) van de brandweer ter plekke. De bemanning van de tankautospuit had overigens een oefenavond en werd daarom niet gealarmeerd.

Na enige tijd heeft de gemeente Terneuzen de afzetting van de aanwezige politie overgenomen en zijn dranghekken geplaatst. Delta heeft ter plaatse de straat opengegraven om zo op twee punten de leiding middels een speciale ballon te kunnen afdichten zodat het lek werd geïsoleerd. Vrijdag zal de leiding weer worden gesteld.

Er hoefde niemand te worden geëvacueerd. Wel was de straat dus enkele uren volledig afgesloten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (11-9-2015 om 14:32)
Prima actie van de 3 tieners. Hopelijk krijgen ze een eervol bedankje van de gemeente voor hun alertheid.
Cookie-instellingen beheren