Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Arrestaties politie geoefend op Boulevard

Toegevoegd: 11-09-2015, 11.39 uur
Foto 13 van 25

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rampetamper (12-9-2015 om 17:54)
@Jacco, Een baan als agent zou voor jou niets zijn lees ik zo uit je woorden. Maar het artikel geeft duidelijk genoeg aan waarom ze het juist wel daar doen. Verder was de straat afgezet, lopen de agenten met blauwe oefen wapens. (blue guns) Dat mensen schrikken kan ik me voorstellen, maar laat ze maar zo realistisch mogelijk oefenen, zeker in deze tijd.
Jan (12-9-2015 om 13:17)
Deze oefening werd aangekondigd. Ik heb erover gelezen en hoorde het ook op de radio. Ik ben er zeker van dat deze politiemensen niet voor de fun in de stad oefenen. Zij moeten (gevaarlijke) verdachten van de straat halen en doen dit veelal onder complexe omstandigheden. Alleen maar trainen op een oefenterrein (waar Jacco voor pleit) is niet afdoende om je voor te bereiden. Goed dat de media er aandacht aan besteed en wij als publiek het kunnen zien. De politie is er immers voor onze veiligheid.
opendeur (12-9-2015 om 11:46)
Beste Outermans, Je geeft aan dat jou deur niet vanuit buiten te openen is. Dat is inderdaad mogelijk, maar voor deze jongens is dat geen probleem. Als je besluit de deur niet zelf te openen... een raampje is zo ingetikt.
jacco (11-9-2015 om 17:34)
Vind dit echt een domme actie van de politie. Als ik met mijn vrouw en kinderen als toerist hier op vakantie zou zijn en zie een berg politie met een getrokken nep vuurwapens wat je op een afstand niet gelijk kan zien. Zou ik me niet veilig voelen en angstig zijn. Doe dit lekker op een oefen terrein en niet op een toeristische plek of waar in ieder geval bevolking rond loop.
outermans (11-9-2015 om 16:38)
mijn auto kan niet vanuit buiten opengemaakt worden.hoe doen hun dat dan.
Piet (11-9-2015 om 13:40)
Mannen die de gevaarlijke criminelen aanhouden en vervolgens, als ze geschoten hebben, voor de rechter moeten komen. Respect voor deze heren.
Cookie-instellingen beheren