Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

File in tunnel door auto te water

Toegevoegd: 12-09-2015, 11.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

HOEK - Bij de afrit van de Westerscheldetunnelweg (N62) naar de Herbert H. Dowweg bij Hoek is zaterdagochtend een auto te water geraakt. In de auto zaten vier personen, zij zijn op eigen kracht uit het voertuig te komen. Twee van de inzittenden raakten bij het ongeluk gewond.

De twee gewonden zijn door ambulancepersoneel verpleegd. Een blusvoertuig van de brandweer heeft assistentie verleend. Er waren ook een duikploeg en hoogwerker gealarmeerd, maar die konden terugkeren naar de kazerne.

Door het ongeluk kon het verkeer korte tijd geen gebruik maken van de Westbuis van de Westerscheldetunnel. Het verkeer richting Terneuzen kon vanwege werkzaamheden aan de tunnel alleen gebruik maken van één rijbaan. Door het ongeluk was er filevorming op de afrit, waardoor ook het verkeer in de Westbuis stil kwam te staan. Het werkverkeer is tijdelijk weggeleid, zodat het verkeer weer kon doorrijden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (14-9-2015 om 07:07)
Hoe bestaat het dat je daar terecht komt met een auto als je de afrit af rijd misschien toch wel iets anders gebeurd met de chauffeur wat toen niet bekend was,pas altijd op met uitlatingen als zoiets plaats vind.
Jochem (13-9-2015 om 09:57)
Zeg Terneuzenaar, heb je enig idee hoe veilig deze tunnel wel niet is. Veiligheid in deze staat namelijk boven alles. Tunnels worden 24 uur per dag bewaakt door ervaren operators. De hulpdiensten komen echt wel, ook om jouw te redden! Geef je eens op voor de nacht van de tunnel? Je zal versteld staan en je woorden terugnemen!
Terneuzenaar (12-9-2015 om 18:24)
Nou Que, wees blij dat je niet vast staat in de tunnel vanwege brand/verstikking, want dan hoop ik dat je hard kan lopen want de brandweer zal in zulke gevallen niet komen, dit vanwege onvoldoende voorzieningen waar de brandweer op dat moment kan bouwen, je zit dan als een rat in de val. Hier mag wel eens wat meer aandacht aan geschonken worden vindt u niet?
AD. (12-9-2015 om 14:23)
Zal wel in zo,n vijver naast de op en afrit zijn geweest en die zijn niet diep dus veel gedoe om niks denk ik dan.
Bumper: (12-9-2015 om 14:11)
Gewoonweg veel te hard door die bocht gevlogen zo simpel is het, alleen zijn er geen bewijzen van. Zet een camera op de rotonde die alles vastlegt, en over die veerboot, hoe ouderwets kan men denken, in tien minuten aan de overkant of in een uur.
Kees (12-9-2015 om 14:11)
Misschien onwel geworden. Waarom oordeel je zo vlug?
Cookie-instellingen beheren