Weerbericht:
Perioden met zon, vanmiddag toenemende bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Man van trap gevallen in Koudekerke

Toegevoegd: 12-09-2015, 20.56 uur
Foto 3 van 5

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peter Bijkerk (4-10-2015 om 22:27)
Weer thuis van mijn (onze) vakantie in Zeeland ben ik inmiddels gelukkig geheel hersteld van de opgelopen verwondingen. Wij vonden/vinden de aangebrachte opgang naar het strand t..o. camping Dishoek een verbetering. Het komt ons en vele anderen echter wel wenselijk voor dat de suggestie van inzendster Anita wordt overgenomen.
Anita (12-9-2015 om 21:14)
Ik wil graag reageren op dit bericht! Allereerst hoop ik dat de verwondingen nederdaal meevallen voor deze persoon!! Wij lopen al de hele zomer dagelijks deze trap op en af, het is een mooie trap en zeker een verbetering, maarrr, de kleur van het hout, dus de treden daar is geen verschil te zien, waar nu de tree ophoudt, het loopt teveel in elkaar over, volgens mij, moet er een kleur of iets dat verschil maakt tussen de kleur van de treden aangebracht worden! Een wit uiteinde of iets reflecterend! M.vr.gr. Anita hoogesteger
Cookie-instellingen beheren