Weerbericht:
Wisselend bewolkt en vrijwel overal droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Auto op zijn kop bij ongeluk

Toegevoegd: 16-09-2015, 13.38 uur
Door: Rolf de Feijter

KWADENDAMME - Bij een ongeluk bij Kwadendamme is rond het middaguur een personenauto van de weg geraakt en naast de weg op zijn kop beland.


Het ongeluk gebeurde even na 12.00 uur op de Baarlandsezandweg. De automobilist kwam met zijn auto uit de richting van Hoedekenskerke toen het in de bocht ter hoogte van de t-splitsing bij de 's-Gravenpoldersestraat door nog onbekende oorzaak fout ging. De auto raakte van de weg, raakte een verkeersbord en kwam een stuk verder op zijn kop tot stilstand.

Het slachtoffer is door ambulance- en brandweerpersoneel uit zijn benarde positie bevrijd en daarna per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De auto raakte flink beschadigd. Het verkeer ondervond enige tijd hinder als gevolg van het ongeluk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren