Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

74-jarige autokrasser op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 16-09-2015, 15.15 uur - Update: 16-09-2015, 21.03 uur
Door: Rolf de Feijter

VEERE - De politie heeft dinsdag een 74-jarige man uit Veere gearresteerd. Dat gebeurde nadat hij moedwillig een auto bekraste.


De arrestatie vond plaats om 12.25 uur in de Baljuwstraat. Een automobiliste zat bij de basisschool in haar auto te wachten en zag via haar autospiegels dat de 74-jarige man een kras op haar auto zette. De man werd aangesproken en de politie werd erbij gehaald. De verdachte werd gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau. De man legde daar een bekentenis af en toonde zich bereid om de veroorzaakte schade te vergoeden. De eigenaresse van de auto deed aangifte van vernieling.

De politie in Veere was al langer bezig met een onderzoek naar recente beschadigingen aan geparkeerde auto's. Sinds het begin van dit jaar werden er in de kern Veere circa 30 personenauto's bekrast. De politie onderzoekt of de gearresteerde verdachte mogelijk iets te maken heeft met deze vernielingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Arie (17-9-2015 om 14:56)
Prachtig dat die man gepakt is. Het zijn vaak dit soort vormen van vandalisme waarbij de dader er mee weg komt. Dit keer niet dus, perfect!
wim (17-9-2015 om 07:22)
Als je zulke praktijken doet om van andere mensen de auto te bekrassen dan ben je echt ziek en zeker zoals hier gebeurd is als je 74 jaar ben te gek voor woorden.
willem (17-9-2015 om 04:59)
fijn manneke gewoon de bak in gooien nu net als elk ander en nu niet naar zijn leeftijd kijken dat doet hij ook niet als hij een ander zijn spullen vernield 30 auto's wat mij betreft 2 jaar slappe zooi hier in Nederland
Schimpy (16-9-2015 om 22:19)
Ik denk dat hij er de pest in heb gekregen over de €5,00 p.m. meer AOW. Ik was er zelf ook helemaal onderste boven van, wat een klapper was dat nou bedankt hoor Samson en Rutte. Maar alle gekheid op een stokje, deze man zal wel ziek zijn want anders doe je zoiets niet.
Mike (16-9-2015 om 18:58)
Zucht, hoe ouder hoe gekker.
elly (16-9-2015 om 16:20)
zijn antwoord was, U heeft mijn vrouw beledigd. Dit was geheel niet het geval want onze dochter kende de man geeneens laat staan de echtgenote van hem, Toevallig was het onze dochter die hem betrapte en de politie heeft gebeld. Daarna aangifte gedaan. Nu blijkt dat er heel veel auto's bekrast zijn van bekende en onbekende. Of hij dat ook heeft gedaan wordt nog uitgezocht uiteraard.
Cookie-instellingen beheren