Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij ongeval Terneuzen

Toegevoegd: 18-09-2015, 01.50 uur - Update: 18-09-2015, 10.04 uur
Door: Rolf de Feijter

TERNEUZEN - Bij een ongeval tussen twee personenauto's in Terneuzen zijn donderdagavond meerdere mensen gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde omstreeks 23.45 uur op de kruising van de Guido Gezellestraat en de Vlietstraat. Twee personenauto's kwamen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Naast meerdere ambulances kwam ook de brandweer ter plaatse.

Er werden drie personen met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de rode Suzuki, een 21-jarige man uit Eede is aangehouden. Volgens de politie is bij hem een bloedproef afgenomen. De verkeersongevallendienst heeft ter plaatse een onderzoek verricht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (18-9-2015 om 14:10)
Ik gebruik dat kruispunt vaak. Ik hoopte dat na het vernieuwen van de verkeerslichten er ook geinvesteerd zou worden in 2 camera's nl 1 in de richting rotonde Driewegen en 1 in de richting Verkeerslichten tractaatweg. Het is voor veel betuurders een sport om nog net op de grens van oranje/geel naar rood ff op het gaspedaal te trappen terwijl de fietsers en voetgangers al groen licht hebben. Het komt nog vaker voor dat bestuurders die vanaf de kruising Tractaatweg komen, nog snel ff afbuigen om te gaan tanken bij de Texaco. Netter zou het zijn om ff de handelspoort in te rijden en netjes voor de stoplichten wachten om naar rechts af te slaan. op rustige momenten tellen soms de stoplichten helemaal niet. Levensgevaarlijk kruispunt!
Donna (18-9-2015 om 12:56)
Ik ben zelf de persoon van vw polo, mijn tegenligger kwam inderdaad met een harde snelheid door rood gereden, jammer genoeg kon ik niets meer doen.
Laagvliegen (18-9-2015 om 10:00)
Tja, zat er weer aan te komen en zal niet de laatste keer zijn. Is schering en inslag door rood rijden (alle kruisingen met verkeerslichten Guido Gezelle). Guido Gezelle is een racebaan, Wanneer wordt er iets aan gedaan????