Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Zeer grote brand in bedrijf Kruiningen

Toegevoegd: 19-09-2015, 07.02 uur - Update: 19-09-2015, 07.55 uur
Door: Rolf de Feijter

KRUININGEN - Bij een bedrijf in Kruiningen is vanmorgen vroeg een zeer grote brand uitgebroken.


Het vuur werd even na 05.00 uur ontdekt bij een uienbedrijf aan de Nisseweg. In eerste instantie werd uitgegaan van een buitenbrand maar al snel bleek dat de brand in het bedrijf woedde. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was in het begin sprake van een uitslaande brand. Ook was er forse rookontwikkeling.

Meerdere brandweerauto's rukten met spoed uit naar de brand. Ook zijn onder andere twee ladderwagens, twee watertankwagens en een hulpverleningsvoertuig ter plaatse. Een adviseur gevaarlijke stoffen en een meetploeg zijn ter plaatse om metingen te verrichten. Energiebedrijf Delta is opgeroepen om om de gastoevoer af te sluiten.

Over de oorzaak van de brand is op dit moment nog niets bekend. Volgens de Veiligheidsregio zijn er geen gewonden. Wel blijft staat er een ambulance stand-by.

Rond 07.45 uur meldde de Veiligheidsregio dat het vuur binnen uit was. De brandweer is nu begonnen met sloopwerkzaamheden in het dak, om eventuele brandhaarden uit te kunnen sluiten.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren