Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Grote controle bij Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 19-09-2015, 07.58 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Afgelopen donderdag werd een grote controle gehouden bij de Westerscheldetunnel. Naast de politie deed ook de Belastingdienst en de Douane mee met deze controle. De controle werd gehouden van 15.00 tot 20.30 uur.


Er werden 65 bestuurders staande gehouden. Verschillende bekeuringen zijn uitgeschreven voor onder andere het niet kunnen tonen van een rijbewijs of voor gebreken aan het voertuig. Verschillende mensen hadden nog boetes openstaan en een dikke 5000 euro is geïncasseerd. De Douane controleerde van 25 voertuigen de brandstof en twaalf brandstofmonsters werden genomen. Dit is in verband met het gebruik van rode gasolie.

Ook werd door de Belastingdienst 42.733 euro geïnd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaapj (19-9-2015 om 12:45)
leuk als je na een dag hard werken op weg bent naar huis om vijf uur. zelf heb ik het kennelijk net mis gelopen :-)
Vlissingen (19-9-2015 om 12:07)
Geld, geld en nog eens geld. Om moe van te worden.
sander (19-9-2015 om 11:20)
Onze NL belastingdienst & politie gasten jullie laten nou eens goed zien dan autorijders totaal plunderen via dure boetes , voertuig in beslag nemen wegens een openstaande vordering een vak is in dienst van de groot geld graaiers . De staatskas is namelijk bijna leeg door de opvang van een tsunami aan asielzoekers het juiste woord is eigenlijk gelukszoekers , nu is er weer geld om nog meer terroristen een plaatsje te geven hebben dus tijd genoeg om aanslagen voor te bereiden .
peter (19-9-2015 om 10:28)
tja de auto blijft toch de melkkoe voor de staat, ze geven miljoenen uit aan andere landen, ons geld dus, iedereen moet de auto maar eens een maand aan de kant zetten en schorsen, kijken of ze gaan piepen bij de overheid.
Cookie-instellingen beheren