Weerbericht:
Vannacht mistbanken, morgen zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand op zeiljacht in Goes

Toegevoegd: 21-09-2015, 10.19 uur
Bij de brand was sprake van flink wat rookontwikkeling.
Bij de brand was sprake van flink wat rookontwikkeling.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Rolf de Feijter

GOES - De brandweer van Goes is zondagavond met spoed uitgerukt voor de melding van brand op een zeiljacht.


De brand werd rond 21.20 uur ontdekt op het zeiljacht wat in de haven bij de Grote Kade lag. Toen de brandweer ter plaatse kwam was er sprake van flink wat rookontwikkeling uit de kajuit. Een rapid responder van de ambulancedienst kwam uit voorzorg ter plaatse.

Over de oorzaak van de brand is niets bekend. De boot liep schade op.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bewoner (22-9-2015 om 09:28)
daar was gewoon geen tijd voor men dacht dat er mensen lagen te slapen. en een politie auto heeft niet alles bij zich. dit was een nood situatie waar je niet altijd goed bij nadenkt. ik denk dat u zelf beter moet nadenken voor dat u dit schrijft
Brandweer (21-9-2015 om 12:18)
Wat me nu altijd (vaak) opvalt, waarom worden er geen reddingsvesten gedragen??? Denk dat hulpdiensten het nieuws halen met een verdrinking van eigen personeel...? Mensen let toch op, en geef het goede voorbeeld. Dit is geen goede reclame!