Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 28 km

Echtpaar betrapt op inbraak milieustraat

Toegevoegd: 21-09-2015, 11.37 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - Een man en een vrouw zijn zondagavond door de politie aangehouden omdat ze betrapt werden bij een poging inbraak bij de Milieustraat in Goes.


Om 21.20 uur kreeg een surveillance-eenheid van de politie een melding dat er iemand rond zou lopen op het Geldeloozepad. De agenten parkeerden hun auto in de omgeving en gingen lopend de straat in om mogelijke inbrekers op heterdaad te kunnen betrappen. Toen ze daar rondliepen zagen ze iemand lopen op het terrein van de milieustraat.

Via een gat in het hek konden ze op het terrein komen en troffen daar een geopende container aan met enkele tassen erin. Kort daarna zagen ze een man lopen. De man werd aangehouden. Bij ondervraging bleek hij met een auto te zijn. In die auto zat een vrouw. Zij ontkende de man te kennen maar hij zei dat het zijn vrouw was. Ook de vrouw is aangehouden als medeplichtige aan de inbraak.

Het stel, een man van 31 jaar en een vrouw van 27 jaar met de Poolse nationaliteit en wonende in Yerseke, zijn ingesloten. De zaak wordt verder onderzocht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
biggetje (25-9-2015 om 18:19)
Mikel als je drie honden wil hebben moet daar nu eenmaal belasting voor betaald worden. Dat weet je voor je ze aanschaft. Niet zeuren dat je arm bent en dit soort diefstallen goed praten.
mikel (22-9-2015 om 12:34)
nu goed dan voor vlissinger.. ik moet rond komen met ongeveer 700 euro per maand huur betalen mijn drie honden verzorgen gas licht betalen zelf wat te eten regelen ook handig toch..belasting betalen voor de honden ......daar om begrijp ik die mensen die stelen beter maar goed nog vragen
Mariska (21-9-2015 om 23:36)
Komische reactie Jan ;) Mijn advies aan jou is om je eigen advies eens op te volgen hahaha.
Anneke (21-9-2015 om 22:10)
@Jan...wat dacht je van de laatste alinea van het artikel...daar staat wel degelijk Poolse nationaliteit!
Johanna (21-9-2015 om 20:47)
Juist Jan, goed lezen zoals je zegt voordat jij reageert!
Vlissinger (21-9-2015 om 19:55)
@mikel, die zogenaamde "arme" mensen die volgens u proberen te overleven van het afval van rijke mensen hebben meer te besteden dan menig Nederlander en zullen zeker een uitkering hebben, want dat is het eerste wat ze aanvragen als ze hier de grens over komen. Nu stelen ze het in de milieu straat en morgen bij u uit de schuur want voor hun bent u een rijke Nederlander. Ben heel benieuwd wat dan uw reactie zal zijn.
Cookie-instellingen beheren