Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man flink gewond bij aanrijding Cadzand

Toegevoegd: 21-09-2015, 16.01 uur
Door: Roland de Jong

CADZAND - Op de Vlamingpolderweg in Cadzand is vorige week woensdag een man flink gewond geraakt. Dat heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt. Men is op zoek naar getuigen.


Op de bewuste woensdag werd de man rond 23.30 uur aangereden. Het slachtoffer, een werknemer van een strandtent, fietste volgens de politie naar zijn tijdelijke woning op een camping in de buurt. Volgens de politie was het slecht weer en had de man zijn verlichting aan.

"De man kwam vanaf het strand en fietste de Vlamingpolderweg op. Hij hoorde dat er een auto aan kwam en daarom ging rechts rijden. Maar de auto reed hard tegen hem aan waardoor hij op de weg viel. Hij raakte door de klap bijna zijn bewustzijn kwijt. De auto stopte maar reed weer door", zo schetst de politie de situatie.

Volgens de politie betrof de auto mogelijk een hoog model blauwkleurige Nissan. De aangever, een 38-jarige inwoner van Sas van Gent, weet dit echter niet meer zeker. De man raakte door de klap namelijk redelijk versuft. "Het slachtoffer is naar zijn verblijfplaats gegaan en is daar versuft in slaap gevallen. De volgende morgen bleek dat hij die nacht flink gebloed had. Hij is naar een ziekenhuis in België gebracht. Hij had verschillenden verwondingen in zijn gelaat", zo zegt de politie.

De politie is op zoek naar de dader.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren