Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 37 km

Opruimen asbest brand Biggekeke voltooid

Toegevoegd: 22-09-2015, 14.53 uur - Update: 24-09-2015, 10.00 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - In de omgeving van Biggekerke is maandagmiddag de laatste straat vrijgegeven die nog was afgezet vanwege de zeer grote brand die zondagavond 13 september uitbrak in het dorp.


Donderdag meldde de gemeente Veere al dat het opruimen van de vrijgekomen asbest gestaag vorderde. Vanwege de schoonmaakwerkzaamheden moest de Rondweg Biggekerke toen enige tijd worden afgesloten.

Vrijdag werd gestart met het laatste onderdeel: het schoonmaken van de Zoutelandseweg. Die werkzaamheden konden gisteren worden afgerond. Tussen de Kaasboerweg en de Rondweg Biggekerke lagen volgens de gemeente veel brandresten. Daarom werd ook een zuigwagen ingezet.

Het perceel waarop de brand woedde en het naastgelegen bosgebied zijn nog niet opgeruimd.

Zie ook:
- Opruimen asbest in volle gang (15-09-2015)
- Asbest bij zeer grote brand Biggekerke (14-09-2015)
Zeer grote uitslaande brand Biggekerke (13-09-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. Bigge (23-9-2015 om 07:03)
Mooi dat de straten weer schon zijn! Maar wat is met het bosgebied? Er is nog steeds alles afgezet en het worden allen maar meer hekken een waarschuwing borden! En ben ik de enigste wie dit erg vind???
Cookie-instellingen beheren