Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Werkstraf en rijontzegging geëist na ongeval

Toegevoegd: 25-09-2015, 00.48 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Voor het veroorzaken van een verkeersongeval op 5 juli vorig jaar bij Oosterland, is gisteren in Middelburg tegen de 20-jarige A. S. uit Bruinisse een taakstraf van 120 uur en een rijontzegging van een jaar geëist.


Op de bewuste dag was S. met zijn vriendin wezen zwemmen en tijdens de thuisreis dommelde S. diverse keren bijna in slaap. Bij Oosterland ging het gruwelijk mis. Hij kwam terecht op de linkerweghelft en botste frontaal op een hem tegemoetkomende personenauto.

De bestuurster daarvan kwam met zwaar letsel (een wervelfractuur in het ziekenhuis terecht). Als gevolg van het ongeval moest de milt van zijn 16-jarige vriendin worden verwijderd, had zij leverproblemen en liep zij ribfracturen op. Zowel K. als zijn vriendin moesten door de brandweer uit de auto worden gehaald.

Tijdens de behandeling van de zaak zei K. dat hij zich van het hele ongeval niet kon herinneren. De uitspraak is over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (25-9-2015 om 08:40)
Als je zo moe ben dat je al een paar keer was weggedommeld onder het rijden dan had A.S bij de eerste keer zijn auto aan de kant moeten zetten. Onverantwoord persoon en straf is te laag. Hier leert hij niets van! Twee onschuldige vrouwen zwaargewond. Was er toen ook een bloedproef afgenomen??
Cookie-instellingen beheren