Weerbericht:
Vannacht mistbanken, morgen zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt inbreker restaurant

Toegevoegd: 25-09-2015, 10.37 uur
De inbreker op de beveiligingscamera
De inbreker op de beveiligingscamera
© Foto: Politie
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - De politie is op zoek naar de dader van een inbraak in de nacht van 30 op 31 augustus jl. in een restaurant aan de N57 bij Vrouwenpolder.


Rond middernacht van zondag op maandag werd er ingebroken in restaurant 'De Lekkerbek' bij de parkeerplaats aan het begin van de Veersegatdam. Door een beveiligingscamera werd een man op beeld vastgelegd.

Te zien is dat hij met een panty op zijn hoofd door het restaurant loopt. Tijdens de inbraak heeft of hebben de dader(s) een deur opengebroken. De buit bestond uit geld en een telefoon.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
willem (28-9-2015 om 05:55)
ja dit is ook opgenomen met een camera uit 1992 dat zie je toch wat een verkeerde bezuiniging anno 2015 zou u bedoelen.
Piet (25-9-2015 om 16:27)
Serieus, de politie wil met deze foto een inbreker vinden? Kun je niet het gehele filmpje op internet zetten anno 2015? Het lijkt wel een persoon uit de Efteling.