Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 37 km

Jongen (8) gewond na val uit boom

Toegevoegd: 27-09-2015, 17.39 uur - Update: 27-09-2015, 18.01 uur
Door: Manfred Berrevoets

SINT JANSTEEN - Een 8-jarige jongen uit Sint Jansteen is zondagmiddag in zijn woonplaats gewond geraakt nadat hij uit een boom was gevallen. Er is een traumahelikopter ingezet.


De politie kreeg de melding van het ongeval rond 15.30 uur binnen. De moeder van het slachtoffer wilde zelf met haar kind naar het ziekenhuis rijden. Toen de jongen in de auto zat raakte hij buiten bewustzijn en werd er alarm geslagen. Er kwam ook een traumahelikopter ter plaatse.

De hulpverleners hebben het gewonde jongetje uit de auto gehaald en met spoed naar het ziekenhuis in Gent gebracht. Een arts van de traumahelikopter is met de ambulance mee gegaan naar het ziekenhuis. Over de ernst van het letsel is nog niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren