Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 362 km

Slachtoffer ongeluk Sluiskil kwam uit Axel

Toegevoegd: 28-09-2015, 08.48 uur
Door: Rolf de Feijter

SLUISKIL - De man die zondagavond laat om het leven kwam bij een ernstig ongeluk in Sluiskil was een 48-jarige man uit Axel. Dat meldt de politie.


Het ongeluk gebeurde omstreeks 23.50 uur op de Rondweg (N252). Politie, brandweer en de ambulancedienst verleenden eerste hulp, maar de bestuurder overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. 

Agenten hebben een sporenonderzoek gedaan naar de toedracht van de eenzijdige aanrijding. Hierbij is de weg door de Provincie Zeeland geruime tijd afgesloten. Ook zijn enkele getuigen gehoord.

Volgens de politie bleek uit het onderzoek bleek dat de auto met hoge snelheid vanuit de richting van Sluiskil over de rotonde heen reed en tientallen meters verderop neerkwam. Daarna is de auto nog enkele tientallen meters doorgeschoven en op de zijkant tot stilstand gekomen. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

Zie ook:
Dode bij ongeval Sluiskil (28-09-2015)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren