Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Viertal opgepakt wegens vechtpartij

Toegevoegd: 29-09-2015, 20.28 uur
Door: Rolf de Feijter

ZIERIKZEE - Dinsdagmorgen zijn vier mensen aangehouden vanwege een vechtpartij op de Klerksweg.


Het incident gebeurde rond 08.50 uur. Diverse mensen kregen onderling ruzie, wat uitmondde in een handgemeen. Mogelijk was er ook nog een mes in het spel. Agenten hielden een 33-jarige inwoner uit Bruinisse en twee vrouwen (33 en 46) uit Zierikzee aan. Rond 11.00 uur werd nog een 30-jarige man uit Scharendijke op het politiebureau in Zierikzee aangehouden.

De mensen werden in de loop van de dag naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze werden ingesloten. De politie onderzoekt het incident. Er is nog geen aangifte gedaan. Een GGD-arts heeft het viertal onderzocht. Zij zijn dinsdag gehoord en kregen alle vier te horen dat ze langer vast blijven zitten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (29-9-2015 om 21:26)
Wat een stelletje mensen die op die leeftijd ruzie krijgen dertig en zelf veertig jaar oud die later door politie opgepakt zijn en natuurlijk weer eentje met een mes erbij,wat te grote stakkers als ze dat onderling niet op kunnen lossen ben je daarvoor zo oud geworden,gelukkig in de cel om af te koelen stumpers.
Cookie-instellingen beheren